Μετακομίσεις

 

Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι η διαδικασία της μετακόμισης δημιουργεί πάντοτε άγχος, η εταιρεία “Γ. Δεγαΐτας & σια ΕΕ” αναλαμβάνει τη μετακόμιση της οικίας σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να αγχωθείτε ή να κουραστείτε. Ένα εξειδικευμένο άτομο από το προσωπικό μας επισκέπτεται την οικία σας, επιβλέπει τα έπιπλα και τα αντικείμενα προς μεταφορά και σας δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, λύνοντας αυτομάτως όλες τις απορίες σας και καθησυχάζοντάς σας. Κατά την ημέρα της μετακόμισης ο ειδικός επιβλέπει σε κάθε στάδιο, από τη συσκευασία  έως και την επανατοποθέτηση κάθε επίπλου στο νέο σας σπίτι, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα της οικονομικής προσφοράς ή να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί χρειάζεται ο ειδικός από το γραφείο σας να έρθει για να μπορέσει να μου πει τιμή για τη μετακόμισή μου;

Ο ειδικός έρχεται στο χώρο απ’ όπου επιθυμείτε να ξεκινήσει η μετακόμιση – μεταφορά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ – και αξιολογεί τα έπιπλα και αντικείμενα προς μεταφορά, ώστε να μπορέσει να υπολογίσει τα απαραίτητα υλικά συσκευασίας που θα χρειαστούν, τα άτομα που θα πραγματοποιήσουν τη μεταφορά, καθώς και το απαραίτητο φορτηγό που θα χωρέσει όλα τα πράγματά σας. Βάσει αυτών των στοιχείων θα είναι και σε θέση να σας δώσει γραπτή προσφορά της εταιρείας μας για τη μεταφορά σας. Επίσης, θα μπορέσει να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη μεταφορά και να σας αναλύσει τα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Τι χρειάζεται να έχω συσκευάσει πριν τη μέρα της μετακόμισης;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συσκευάσετε οι ίδιοι τα μικροαντικείμενα του σπιτιού σας, θα σας προμηθεύσουμε αρκετές ημέρες πριν τη μέρα της μεταφοράς τα απαραίτητα χαρτοκιβώτια και υλικά συσκευασίας για να πακετάρετε. Μπορείτε, όμως, να απαλλαγείτε από το άγχος και την κούραση όλης αυτής της διαδικασίας και να αφήσετε στα έμπειρα χέρια των υπαλλήλων μας να σας συσκευάσουν με επαγγελματικό τρόπο όλα τα αντικείμενα και τα έπιπλα, ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε ζημιές.

Πόσο θα διαρκέσει η μετακόμισή μου;

Το χρονοδιάγραμμα κάθε μετακόμισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος της οικοσκευής, η απόσταση ανάμεσα στον τόπο φορτώσεως και στον τόπο προορισμού, όπως επίσης και οι υπηρεσίες που επιθυμείτε να σας παρέχουμε. Άλλος χρόνος για παράδειγμα χρειάζεται αν θα πρέπει να συσκευασθούν τα αντικείμενα από το γραφείο μας και άλλος αν θα είναι ήδη πακεταρισμένα. Σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα το οποίο συμφωνήθηκε εξαρχής.

Πόσο καιρό πριν θα πρέπει να κλείσω τη μετακόμισή μου;

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 1 – 2 εβδομάδες νωρίτερα από την επιθυμητή για εσάς ημερομηνία μεταφορές, διότι έτσι θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να επισκεφθούμε το χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά και να κλείσουμε το ραντεβού της μετακόμισης για όποτε εσείς επιθυμείτε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 

  • Κλείστε ραντεβού με τον ειδικό από το γραφείο μεταφορών για να σας δώσει γραπτή προσφορά για τη μετακόμιση. Θυμηθείτε ότι η φθηνότερη προσφορά δεν είναι πάντοτε η καλύτερη. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε εμπιστοσύνη στο μεταφορέα σας.
  • Ζητήστε από τον ειδικό να σας λύσει όλες τις απορίες σας, έτσι ώστε να μην έχετε άγχος για την όλη διαδικασία.
  • Κανονίστε τη μετακόμιση όσο γίνεται νωρίτερα. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο “γεμάτες” ημέρες, οπότε επικοινωνήστε νωρίς με τη μεταφορική εταιρεία για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς ημέρα και ώρα.
  • Αν πακετάρετε οι ίδιοι τα αντικείμενά σας ζητήστε υλικά συσκευασίας από το μεταφορέα σας και ξεκινήστε αρκετές μέρες νωρίτερα τη συλλογή. Το πακετάρισμα απαιτεί χρόνο.
  • Κρατήστε έξω από τα κιβώτια τα αντικείμενα που έχετε άμεση ανάγκη.
  • Αδειάστε το ψυγείο από τα τρόφιμα και σιγουρευτείτε ότι είναι στον κατάλληλο χώρο, ώστε να αποφευχθεί η αλλοίωση.
  • Είναι καλύτερα να είστε παρόντες κατά τη μετακόμιση, έτσι ώστε να επιβλέπετε τα αντικείμενά σας και να δίνετε τις σωστές κατευθύνσεις στο συνεργείο για το πού θα τοποθετηθούν τα έπιπλά σας στο νέο σπίτι.